Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:04:2021 09:49
Ingen europæisk fodbold: Prisen på Mourinho-fyring vil falde betydeligt

Tottenham skal betale mindre ved en fyring af Jose Mourinho, hvis de ikke kvalificerer sig til europæisk fodbold.


Hvis man skal tro de engelske medier, så er der store chancer for, at Jose Mourinho bliver fyret i Tottenham efter denne sæson.

Det er angiveligt kun en plads i top fire, der kan redde portugiseren.

Skulle det ikke ende med en top fire-placering eller en placering, som ikke giver en billet til europæisk fodbold, så bliver det billigere for Tottenham at fyre Jose Mourinho. Det skriver Daily Mail.

I sin kontrakt, som han vil have to år tilbage af til sommer, tjener Jose Mourinho £15 millioner om året. Derfor skal Tottenham som udgangspunkt betale omkring £30 millioner, hvis de beslutter at fyre ham.

Daily Mail erfarer dog, at kontrakten indeholder diverse klausuler, der gør, at prisen for en fyring vil falde betydeligt, hvis de ikke kvalificerer sig til hverken Champions League eller Europa League næste sæson.

Ifølge avisen vil det i stedet koste Tottenham omkring £20 millioner at fyre ham. Det svarer til 175 millioner kroner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED