AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2022 14:23
Ingen CL: Så mange millioner kan Ronaldo vinke farvel til

Cristiano Ronaldo vil gå glip af mange millioner kroner, hvis Manchester United ikke kvalificerer sig til Champions League næste sæson.


Det ser ud til at blive tæt i kampen om en plads i top fire denne sæson.

Manchester United befinder sig på syvendepladsen med 35 point og har blot to point op til West Ham, der ligger på fjerdepladsen.

Ender det ikke med at blive til Champions League-fodbold vil Cristiano Ronaldo gå glip af mange millioner. Det skriver The Athletic.

I sin kontrakt med Manchester United vil han gå 25 procent ned i løn, hvis de ikke kvalificerer sig til Champions League.

Med en ugeløn på £480,000, som han ifølge flere engelske medier, vil det betyde, at han vil gå glip af £6,2 millioner på en sæson. Det svarer til 55 millioner kroner. 

Cristiano Ronaldo er langt fra den eneste, der vil være nødt til at gå ned i løn, da det angiveligt er en fast klausul i konktrakterne hos holdets profiler. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE