AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 17:38
Ingen Anfield til jer tre: Liverpool bruger kun mange penge på spillere til startelleveren

Liverpool-manager Jürgen Klopp har fået besked på, at der kun vil blive brugt mange penge på spillere, der kan gå direkte i startopstillingen for Liverpool.


Ifølge Goal har Liverpool-chefer bestemt, at de ikke er villige til at bruge mange penge på spillere, der ikke går direkte ind og gør en forskel på Liverpools hold.

Jürgen Klopp vil dog ideelt gerne bringe minimum en alsidig offensiv spiller ind i truppen, og Liverpool har været sat i forbindelse med flere forskellige spillere af den slags – heriblandt Julian Brandt der tidligere på ugen skiftede til tyske Dortmund.

De tre spillere, der ifølge Express ikke kommer til Liverpool, er Lille-kantspilleren Nicolas Pepe, Atletico Bilbaos Inaki Williams og Ajax’ David Neres.

Alle tre spillere har været rygtet til Liverpool, men de seneste forlydender går altså nu på, at de ikke kommer til Anfield, da de ikke vurderes til at kunne gå direkte ind i Liverpools stærke startellever.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED