AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:09:2022 16:25
Indkaldt: Tidl. Premier League-spiller skal i krig for Rusland

Ruslands præsident, Vladimir Putin, beordrede i sidste uge en delvis mobilisering, og det går ud over tidligere Premier League-spiller.


Den tidligere Everton-spiller Diniyar Bilyaletdinov er blevet indkaldt den russiske hær og skal dermed kæmpe i krigen i Ukraine.
 
Det skriver flere russiske medier onsdag ifølge Daily Mirror.
Den tidligere midtbanespiller, som i øjeblikket er træner for Rodina Moskva II i Ruslands Second League er blevet indkaldt til den russiske hær ifølge hans far.
 
Ruslands præsident, Vladimir Putin, fortalte i sidste uge om sine planer for delvis mobilisering i Ukraine, som vil betyde, at yderligere 300.000 russere træder ind i krigen snarligt.
 
Bilyaletdinov kritiserede i sommer den tidligere Chelsea-spiller Victor Moses, fordi han ikke mødte op til en træning hos den russiske storklub Spartak Moskva.
 
- Sådan nogle handlinger er ikke acceptable. Hvis man har i sinde at bryde kontrakten, så er man nødt til at komme og udtrykke sine følelser som en mand, lød det fra Bilyaletdinov i slutningen af juni.
 
Bilyaletdinov skiftede til Everton i 2009 for omkring ni millioner pund. Dermed blev han på det tidspunkt klubbens tredjedyreste spiller. Han tilbragte tre sæsoner på Goodison Park, inden turen gik videre til Spartak Moskva.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE