AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 21:05
Independent: Napoli er favoritter til Trippiers underskrift

Kieran Trippier er eftersigende klar til et skifte til udlandet, og her skulle Napoli være favoritter til at hente Tottenham-backen. Det melder The Independent.


Kieran Trippier har været fast mand på højrebacken hos Tottenham, siden Kyle Walker skiftede dyrt til Manchester City i 2017, selvom Serge Aurier blev hentet ind fra PSG. 

Der tegner sig dog et billede af, at englænderen er fortid i Tottenham efter sommer. Det melder The Independent

Det normalt troværdige medie melder således, at Napoli er klare favoritter til at sikre sig Trippier. The Lilywhites er angiveligt klar til at lade landsholdsspilleren smutte, hvis det rette bud melder sig, og Napoli håber på at kunne lukke en handel til £25 millioner. 

28-årige Trippier underskrev i 2017 en ny kontrakt med Spurs, som løber tre år endnu, men han er eftersigende ivrig efter at prøve et udlandseventyr. 

Napoli har albanske Elseid Hysaj og franske Kévin Malcuit til pladsen som højreback. Hysaj er tidligere blevet sat i forbindelse med Chelsea, og det kunne tænkes, at Trippier er udset som erstatning. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED