AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2020 20:35
Inden Juventus-comeback: Pirlo afviste tilbud fra Premier League

Andrea Pirlo er blevet ansat som U23-træner i Juventus, men italieneren havde inden da mulighed for at prøve lykken i Premier League.


Andrea Pirlo var en gudsbenådet fodboldspiller, men desværre nåede han aldrig at optræde i Premier League, da han tilbragte hele karrieren i Italien - bortset fra et kort ophold i USA. 

I 2017 valgte den elegante italiener at lægge støvlerne på hylden, og i går kom det frem, at han nu skal stå i spidsen for Juventus' U23-hold. 

Juventus var dog langt fra de eneste, som var interesseret i 41-årige Pirlo. Det afslørede italieneren på et pressemøde i forbindelse med præstentation i Juventus: 

- Jeg havde også tilbud fra andre Serie A-klubber og Premier League-klubber, men jeg føler, at Juventus er det rigtige sted for mig at starte min trænerkarriere. 

Det vides ikke, hvilke Premier League-klubber der er tale om, men de fleste klubber vil formentlig gerne have fat i en træner med Pirlos fodboldhjerne. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED