Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:04:2021 21:14
Imponeret Premier League-legende: Liverpool har deres nye stjerne

Diogo Jota blev igen helten for Liverpool mod Arsenal, og Ian Wright tror på, at han kan etablere sig langsigtet hos mestrene


Ian Wright ved et og andet om at score mål i Premier League, og den tidligere Arsenal-stjerne har udset sig Liverpools Diogo Jota som en spiller, der meget vel kan komme til at score masser af den slags over de næste sæsoner. 

Lørdag slog portugiseren til igen, da han efter sin indskiftning scorede to gange mod Arsenal i The Reds' 3-0 sejr. Dermed er han nu oppe på otte mål i 13 Premier League-kampe for Liverpool, og han har allerede nettet 12 gange i alt siden skiftet fra Wolves sidste sommer.

- Når man kigger på de tre oppe foran, så er de alle ved at nå til det stadie af deres karriere - 29, 30'erne. Man har brug for den næste spiller der. Han er der tydeligvis allerede, han er klar, udtaler Wright ifølge Football365 om Liverpool-angrebet og Jota.

- Se på Roberto Firmino, en af mine favoritter. Måske er folk lidt efter ham på grund af de manglende mål, men hvad han giver til holdet er fantastisk...men hvad Jota giver er, udover arbejdsraten, pres, mål, indflydelse.

- Man ser på ham nu og tænker, at han nok er en af dem Liverpool har, der kan tage over. Han kan let score 15-20 mål per sæson, vurderer den legendariske angriber.

Liverpool indtager pt. Premier Leagues sjetteplads med 49 point. De har to point op til Chelsea på fjerdepladsen og der resterer otte spillerunder.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED