AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 21:58
Imponeret Arnesen: Det tog Kompany seks timer at overbevise mig

Vincent Kompany skal i den kommende sæson være spillende træner for Anderlecht, og det tog ikke belgieren lang tid at overtale danske Frank Arnesen.


Vincent Kompany meldte fornylig ud, at han stopper i Manchester City efter denne sæson efter 11 års troskab. 

Et par dage senere bekræftede Anderlecht så, at de har ansat Kompany som spillende træner på en treårig kontrakt.

Anderlechts danske tekniske direktør, Frank Arnesen, var i første gang omgang ikke overbevist om forslaget, da han hørte det, men det ændrede Kompany selv på. 

- Vi tog til City og havde et seks timer langt møde. Jeg var virkelig forbløffet, og da vi tog hjem, var jeg helt enige med dem (klubejer Marc Coucke og sportsdirektør Michael Verschueren, red.), siger Arnesen til Sky Sports. 

- Der er så mange fordele og knap så mange ulemper. Anderlecht er på gulvet lige nu. Derfor kom jeg ind for fire måneder siden. Vincent er en spiller, der ikke bringer os ét skridt frem. Han bringer os måske to, tre eller fire skridt frem. Vi har ingen ledere

- Fodboldmæssigt er alt fantastisk. Jeg var meget imponeret over hans forklaring af filosofien. Hvad vi skal gøre, og hvad han skal gøre.

- Jeg sagde til Coucke og Vershueren, at jeg var klar på ideen, også sagde Vincent, at han var klar for fire uger siden. Vincent er Anderlecht, Anderlecht, Anderlecht. 

33-årige Kompany startede sin fodboldkarriere i den belgiske klub og spillede der frem til 2006, hvorefter han skiftede til tyske HSV. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED