Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2021 11:59
Imponerer i Spanien: Kan blive Fernandinhos afløser

Manchester City holder øje med, hvordan udlejede Yangel Herrera præsterer i Spanien med henblik på at indlemme ham i førsteholdstruppen til næste sæson.


22-årige Yangel Herrera gør en rigtig god figur for Granada, og det er særdeles interessant for Manchester City.

Midtbanespilleren fra Venezuela er nemlig udlejet til La Liga-klubben for anden sæson i træk, og her holder Pep Guardiola og Co. øje med, hvordan han leverer med henblik på at give ham en plads i førsteholdstruppen til næste sæson.

Her kan Manchester City nemlig stå og mangle en midtbanespiller, eftersom Fernandinho har kontraktudløb til sommer, og det er endnu uklart, hvad der kommer til at ske med den aldrende brasilianer.

Yangel Herrera skiftede til Manchester City i februar 2017, og han har sidenhen været udlejet til New York City FC, SD Huesca og nu altså Granada.

Han beskrives som en spiller, der er god til at tackle, og han læser derudover også spillet godt. Samtidig er han også fornuftig med bolden for fødderne.

Han har kontrakt med Manchester City til sommeren 2024.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED