Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2021 15:10
Imponerer fra start: Han bør være Englands nye 1’er

Det er ikke Jordan Pickford, der bør være Gareth Southgates foretrukne på landsholdet, mener panelet i PL Showet.


Arsenal og Mikel Arteta har fået styr på skibet efter den hæslige start på sæsonen. Således er The Gunners ubesejrede i de seneste seks Premier League-kampe. 
 
En udvikling som får velfortjent ros af Clark James og Jonatan Rying Larsen i denne uges udgave af PL Showet.
 
Derudover er der også ros til Arsenals nyindkøbte keeper, Aaron Ramsdale. 
 
- Ramsdale på kassen. Købet af ham betød en masse kritik og fra undertegnede her forstod jeg ikke handlen, når man havde Bernd Leno i truppen, lyder det fra Clark James, der fortsætter:
 
- Jeg synes, at han er trådt ind, viser noget autoritet og viser, at han godt kan være den fremtidige engelske landsholdskeeper.
 
- I øjeblikket synes jeg, han er det bedste bud på en 1’er for England. 
 
Jonatan Rying Larsen er enig og mener samtidig at balancen på Arsenal-holdet begynder vise sig.
 
- Vi var meget efter Arsenal i begyndelsen af sæsonen - med rette. Det så ud som om at der ikke var nogen mental ballast på det hold, men med til historien hører også at de har haft en masse skader til flere af de bærende kræfter.
 
- Der begynder at komme noget balance på det her hold. (...) Man kan stadig godt se at de kæmper med at holde kadencen i alle 90 minutter. 
 
- Jeg tror stadig ikke på at de kommer i Top 4, da der simpelthen er for meget kvalitet i toppen af Premier League, men det ser altså spændende ud. Det gør det.
 
Du kan høre hele udsendelsen i din foretrukne podcastapp, i Spotify eller lige herunder


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE