AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2020 09:21
Ikke sket i over 30 år: Chelsea med kedelig statistik efter nyt nederlag

Chelsea led i aftes deres ottende nederlag på hjemmebane i denne sæson, hvilket ikke er sket i over 30 år.


Chelsea har i mange sæsoner været kendt for at være svære at slå hjemme på Stamford Bridge, men det har ikke været tilfældet i indeværende sæson. 

Her har Chelsea tabt en lang række kampe, og i går blev det til endnu et nederlag, da Bayern München vandt med 3-0 i London. 

Med nederlaget er Chelsea nu oppe på otte nederlag på hjemmebane i alle turneringer i denne sæson, og det er ikke just hverdagskost for The Blues. 

Faktisk skal vi helt tilbage til 1985/86-sæsonen for at finde en tilsvarende statistik. Dengang tabte Chelsea også otte kampe på eget græs. 

Det kan dog blive endnu værre for Chelsea i den resterende del af sæsonen, da de som bekendt stadigvæk mangler nogle kampe på hjemmebane. 

Frank Lampards tropper mangler blandt andre at møde Everton, Manchester City og Liverpool, hvilket må siges at være et par hårde kampe. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED