AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2019 22:15
Ikke for pengenes skyld: Derfor har De Ligt valgt PSG

Matthijs De Ligt har valgt PSG over Barcelona og andre klubber pga. det sportslige.


Ajax havde en fantastisk sæson, hvor de endte med at vinde Æresdivision og var få sekunder fra en plads i Champions League-finalen.

En af de helt store stjerner var Matthijs De Ligt, og præstationerne resulterede naturligvis i en masse interesse fra europæiske topklubber.

Liverpool og Manchester United er i flere omgange blevet kædet sammen med en hollandske midtstopper, men til sidst har det været en transferduel mellem Barcelona og PSG. 

Flere pålidelige medier melder, at Matthijs De Ligt skifter til den franske klub, og det får han kritik for. Mange fans mener, at han vælger pengene fremfor det sportslige, men det er ikke tilfældet.

Ifølge den troværdige spanske journalist Alfredo Martinez fra Onda Cero er det ikke for pengenes skyld.

Alfredo Martinez beretter i stedet, at Matthijs De Ligt ikke føler sig sikker på fast spilletid i Barcelona grundet konkurrencen med Gerard Pique, Samuel Umtiti og Clement Lenglet. Derfor ser han større udviklingsmuligheder i PSG. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED