AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2018 17:13
Ikke pengene værd: Fem sommerindkøb som ikke har slået til

Her på PLBOLD.dk har vi kigget på fem spillere, som ikke har slået til efter, at de skiftede klub i sommer.


Sæsonen er kun otte kampe gammel, men allerede nu kan vi gøre status over hvilke spillere, der kom til ligaen i sommerens transfervindue, der ikke har slået til fra første færd.

Her følger fem spillere, som ikke har fået bevist deres værd indtil videre denne sæson:

Fabinho

Forventningerne til den brasilianske landsholdsspiller i Liverpool er store, men indtil videre er de på ingen måde blevet indfriet. Han har endnu ikke været i aktion i Premier League, men han har fået kampe i Carabao Cuppen og Champions League, men det er blot blevet til 101 minutter samlet set. Tilvænning har været et stort tema for den tidligere Monaco-profil, og på et tidspunkt vil han formentlig kunne være en gevinst for Liverpool, men indtil videre har han slet ikke været pengene værd, og han har ikke bevist sit værd endnu.

Jonny Evans

Igennem de seneste sæsoner har Jonny Evans været en solid stopper i det centrale forsvar for West Bromwich, og det medførte interesse fra både Arsenal og Manchester City, men i stedet endte han med at skifte til Leicester i sommerens transfervindue. Her kunne han danne et stærkt midterforsvar sammen med Harry Maguire, men i stedet har han ofte været henvist til en plads på bænken, mens aldrende Wes Morgan har spillet. Det kommer som en overraskelse for de fleste, og Jonny Evans må være meget skuffet over ikke at have fået mere spilletid for Leicester indtil videre.

Diego Rico

Bournemouth pungede op med omtrent £10 millioner for Diego Rico i sommerens transfervindue, men han har blot spillet tre kampe for Premier League-klubben indtil videre. I de kampe har Bournemouth lukket otte mål ind, og selvom det ikke er Diego Ricos skyld alene, så har det ikke hjulpet på hans muligheder for spilletid. Med det prisskilt om halsen har det været skuffende, at den tidligere Leganés-spiller ikke har gjort en bedre figur.

Lucas Perez

I sommerens transfervindue hentede West Ham en række nye spillere, og én af dem var spanske Lucas Perez. Angriberen, der blev købt i Arsenal for omtrent £4 millioner, har dog ingenlunde været en succes hos London-klubben indtil videre. Efter sæsonens første otte Premier League-kampe er han således blot noteret for fire kampe, hvor det i alt er blevet til 85 minutters spilletid. Det kan ikke være tilfredsstillende for hverken klub eller spiller, men Lucas Perez har været henvist til bænken, selvom Javier Hernandez ikke har været med i truppen de seneste fire kampe.

Alireza Jahanbakhsh

Brighton slog klubbens transferrekord, da Aliereza Jahanbakhsh blev hentet til i AZ Alkmaar, hvor han i sidste sæson blev topscorer i den hollandske liga. Indtil videre har han dog slet ikke slået til Brighton, hvor han blot har fået én kamp fra start. Forventningerne til den iranske kantspiller er langt større end det, han har præsteret indtil videre, men han kan stadig nå at blive en succes i Premier League-klubben. Indtil videre har han dog ikke været i nærheden af at være pengene værd.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED