AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:09:2022 14:15
Ikke kun TV 2: Brian Laudrup mister endnu et job

Avis smider Brian Laudrup på porten.


Den tidligere Chelsea-spiller Brian Laudrup er kommet på glatis.

En større kampagne med Visit Dubai, Laudrup medvirker i, skaber nemlig overskrifter, og forargelsen er stor.

Tidligere på dagen meddelte TV 2, at man dropper samarbejdet med Brian Laudrup, som dermed ikke varetager dækning i forbindelse med Danmarks Nations League-kampe i næste uge.

Nu er det så blevet Politikens tur til at smide Laudrup på porten.

Her stod Laudrup for podcasten 'Brian og Bolden', der nu kasseres efter bare et afsnit.

- Beslutningen ændrer ikke på vores store respekt for Brian Laudrup, hans erfaring og viden om fodbold. Men i en situation, hvor han reklamerer for VM i Qatar via VisitDubai, er det for uforeneligt med vores standarder for kritisk og uafhængig journalistik, som selvfølgelig også gælder vores dækning af VM i Qatar, siger chefredaktør for avisen, Amalie Kesler.

Selv har Laudrup begrundet, hvorfor han deltager i kampagnen.

- Med tanke på, at Dubai hvert år besøges af 14 millioner turister, hvoraf cirka 65.000 er danskere, og vi er rigt repræsenteret af danske virksomheder, så er markedsføringen 'Where The World Celebrates' vel næppe forkert, skrev han fredag til B.T.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE