AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:09:2020 10:40
Ikke kun Kanté: Conte vil genforenes med udskældt Chelsea-spiller

Antonio Conte håber på at genoptage samarbejdet med den udskældte forsvarsspiller.


Marcos Alonso var i 2016/17-sæsonen en stor profil for Chelsea, da The Blues vandt mesterskabet med Antonio Conte på sidelinjen. 

Siden da er spanierens niveau dog dalet gevaldigt, hvilket har medført en del kritik fra både fans og eksperter. 

Frank Lampard er da heller ikke tilfreds med Alonso, hvilket har fået ham til at forstærke Chelseas trup med Ben Chilwell, og Alonso kan dermed se frem til en sæson som reservespiller. 

Det kommer dog ikke til at ske, hvis det står til spanierens gamle træner Antonio Conte, der i dag bestrider trænerposten i Inter. 

Ifølge Sky Italia er Conte således meget interesseret i at blive genforenet med 29-årige Alonso, og italieneren håber, at han denne gang får opfyldt sit ønske. 

Conte har nemlig tidligere på sommeren også forsøgt at hente N'Golo Kanté i Chelsea, men London-klubben har ikke ønsket at sælge den arbejdssomme franskmand. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED