Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:05:2022 16:09
Ikke kun Jesus: Disse angribere er Arteta varm på

Mikel Arteta er opsat på at styrke offensiven til sommer, og det kan ende med flere signings.


Gabriel Jesus bliver rygtet kraftigt til Arsenal, og angriberens agent har senest bekræftet dialog med London-klubben.

- Vi har haft samtaler med Arsenal vedrørende Gabriel Jesus. Vi kan godt lide projektet. Det er en mulighed, vi diskuterer. Der er seks øvrige klubber, som også viser interesse for Gabriel. Han er fokuseret på sine sidste kampe med Manchester City - vi vil se, har agenten udtalt ifølge Fabrizio Romano.

Manchester City-angriberen er dog ikke den eneste på Mikel Artetas ønskeliste. Det skriver Daily Mirror-journalisten, John Cross.

I januartransfervinduet sagde Arsenal farvel til Pierre-Emerick Aubameyang, og til sommer står de til at skulle sige farvel til Alexandre Lacazette og Eddie Nketiah på frie transfers. Derfor kan der muligvis være flere angribere på vej.

Udover Gabriel Jesus er Mikel Arteta også beundrer af Dominic Calvert-Lewin fra Everton, Ollie Watkins fra Aston Villa og Darwin Nunez fra Benfica. 

Sidstnævnte er angiveligt opsat på et skifte til Premier League, men vil også spille Champions League. Dermed kan en fjerdepladsen vise sig at blive afgørende for The Gunners.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE