AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2019 16:41
Ikke kun Hazard: Real Madrid vil også købe Kanté

Real Madrid overvejer ikke kun at købe Eden Hazard, men også N’Golo Kanté i Chelsea til sommer.


Det kan godt gå hen og blive en af somre, hvor Real Madrid spenderer milliarder på transfermarkedet.

Zinedine Zidanes tilbagekomst til den spanske hovedstadsklub har allerede medført rygter om et kæmpe transferbudget, og spillere som Paul Pogba, Sadio Mané og Eden Hazard er allerede blevet sat i forbindelse med et skifte til de seneste tre års vindere af Champions League.

Det stopper dog ikke her, for nu erfarer London Evening Standard, at Real Madrid overvejer at slå kløerne i N’Golo Kanté.

Lokalavisen gør det dog ganske klart, at Chelsea vil være meget afvisende over for at sælge den franske verdensmester, der så sent som november sidste år underskrev en kontraktforlængelse med Chelsea, hvor han er klubbens bedst lønnede spiller.

Den nye kontrakt betyder, at N’Golo Kanté er bundet til Chelsea frem til 2023, og derfor er the Blues på ingen måde tvunget til at sælge den arbejdsivrige midtbanespiller som med Eden Hazard, der til sommer blot har ét år tilbage af sin aftale med Premier League-klubben.

N’Golo Kanté har spillet for Chelsea siden sommeren 2016, hvor han skiftede fra Leicester, og han har sidenhen udviklet sig til at blive en fanfavorit hos the Blues.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED