AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:03:2023 12:39
Ikke i tvivl: Chelsea taber mange penge på denne handel

Chelsea må regne med at indkassere et tab.


Edouard Mendy bliver i øjeblikket rygtet væk fra Chelsea.

Han og Kepa har kæmpet om at blive det foretrukne valg mellem stængerne hos The Blues, og det er en kamp, som senegaleseren ser ud til at tabe.

Der er 18 måneder tilbage af Mendys kontrakt, men noget tyder på, at denne ikke fuldføres.

LÆS OGSÅ: Uventet problem kan spænde ben for Bellingham-transfer

Og ifølge den tidligere Aston Villa- og Tottenham-spiller Alan Hutton kan det sandsynligvis nært forestående salg af Mendy betyde, at Chelsea har økonomiske problemer.

- Det er altid en mulighed.

- Han blev bragt ind som nummer 1, og så blev han skadet og kom tilbage, men han var ikke i stand til at udkonkurrere Kepa, som gjorde det godt.

- Man ved aldrig, om der er blevet talt med store ord. Jeg tror, at den måde, Graham Potter kan lide at spille fodbold på, passer Kepa godt. Han er meget god med sine fødder, og han tager gerne en risiko i ny og næ.

- Men det er helt sikkert en mærkelig situation, når man tænker på de mange penge, der er brugt på de to målmænd. Man ved ikke rigtig, hvem der er nummer 1. Er det Kepa? Er det Mendy? Bringer de en ny målmand ind?

- De taber en helt masse penge, hvis det bliver tilfældet. Jeg kan ikke se, at de skulle være i stand til at opkræve, hvad de selv har betalt, lyder det fra Hutton i et interview med Football Insider.

LÆS OGSÅ: Storklub lurer på Aubameyang

LÆS OGSÅ: Tuchel vil hente Chelsea-duo

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE