AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:08:2020 14:13
Ikke god nok – endnu: Manchester United udlejer walisisk landsholdsspiller i næste sæson

En række akademispillere fra Manchester United bliver i den kommende sæson lejet ud til klubber fra nær og fjern.


Flere Manchester United-spillere skal se sig om efter en ny, midlertidig klub til den kommende sæson.

Dylan Levitt, der er fast mand på det walisiske landshold, er iblandt de udvalgte spillere, der er blevet sorteret fra, og han har efter sigende op til flere tilbud på hånden.

På trods af, at han er regelmæssig starter for Wales, har han stadig lang vej til en egentlig indflydelse på Manchester Uniteds førstehold, hvor han kun har optrådt en enkelt gang.

Sammen med blandt andre Tahith Chong og James Garner, er Levitt en af de spillere, der er blevet bedt om at afsøge mulighederne.

I januar var der interesse for Levitt fra hollandsk side, men dengang blev det besluttet, at det nok var bedst, han blev på Old Trafford.

Manchester Evening News skriver, at Levitt sandsynligvis kommer til at optræde for en Championship-klub i næste sæson, men intet er endnu blevet bekræftet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED