AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 15:15
Ikke denne gang: Liverpool har ingen interesse i Southampton-spiller

Liverpool har tilsyneladende slet ingen interesse i at hente Alex McCarthy til klubben i sommerens transfervindue.


For et par dage siden lød det hos Daily Mirror, at Liverpool havde set sig varme på Alex McCarthy som mulig erstatning for Simon Mignolet, men det har tilsyneladende ikke nogen sandhed over sig.

Liverpool Echo erfarer således i dag, at den 29-årige englænder aldrig er blevet diskuteret som et emne hos den nuværende ledelse i Liverpool. Derimod var klubbens tidligere manager, Brendan Rodgers, en beundrer af målmanden, der er noteret for én landskamp.

Det er stadig ganske uklart, hvem Liverpool har tænkt sig at kaste sig over, hvis Simon Mignolet som forventet forlader klubben denne sommer i jagten på fast spilletid.

Liverpool har de seneste transfervinduer holdt kortene helt tæt til kroppen, og det er end ikke lykkedes Liverpool Echo, der eller normalt har gode kilder i klubben, at finde ud af, hvem the Reds vil forsøge at erstatte Simon Mignolet med.

Samtidig beretter lokalavisen også, at Liverpool heller ikke har det fjerneste af interesse i tyrkiske Dorukhan Toköz, som på det seneste også er blevet nævnt som et emne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED