Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:08:2022 08:49
Ibrahimovic forhindrede dansk landsholdsspillers United-skifte

Andreas Cornelius kunne være kommet til Manchester United, men det satte en skade til Zlatan Ibrahimovic en stopper for.


Det er ikke mange danske fodboldspillere, der har gjort sig fortjent til at spille for Manchester United.

Men det var Andreas Cornelius tæt på at opnå.

For på sin Facebook-profil afslører den danske landsholdsspillers agent, Per Steffensen, hvordan den engelske storklub forsøgte at hente Cornelius.

- I slutningen af januar 2017 ringede min mobil. I den anden ende præsenterede manden sig som Matt Judge. Matt var fra 2016 til i år chefforhandler fr Manchester United, skriver Per Steffensen.

- Han kunne fortælle, at Man U-manageren, José Mourinho, var blevet betaget af Andreas Cornelius i en CL-kamp i Porto nogle måneder tilbage, hvor FC København med Mourinho siddende på tribunen, spillede 1-1 med Corner som løvernes målscorer.

Beskeden fra Matt Judge lød på, at Manchester United var på udkig efter en angriber, der i statur mindede om Zlatan Ibrahimovic, og som skulle stå i skyggen af svenskeren, lære af ham og med tiden måske overtage hans plads.

Per Steffensen blev inviteret til England, hvor han mødtes med Matt Judge for at snakke om mulighederne for et klubskifte.

Fra Matt Judge lød beskeden, at Manchester United ville fortsætte med at følge Andreas Cornelius i de kommende måneder, hvor danskeren brillerede for FC København.

Men så spændte en skade til Zlatan Ibrahimovic ben for Andreas Cornelius’ mulige skifte til Manchester United.

- Desværre kom Zlatan kort tid efter alvorligt til skade med sit knæ og var ude i mere end et halvt år. Så Man U skiftede strategi og hentede en mere erfaren angriber, forklarer Per Steffensen.

I stedet betalte Manchester United en enorm transfersum for at hente Romelu Lukaku i Everton, mens Andreas Cornelius skiftede til Atalanta.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE