AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:07:2019 17:40
I tilfælde af Maguire-salg: Rodgers har ingen planer om at hente erstatning

Skulle Leicester ende med at sælge Harry Maguire, har klubben ingen planer om at hente en erstatning. Det erfarer Sky Sports.


Skal man tro Duncan Castles, der er journalist for The Times og Daily Record, er Harry Maguire snublende tæt på et skifte til Manchester United. 

Leicester har angiveligt accepteret et bud på £60 millioner + £20 millioner i præstationsafhængige bonusser, og den engelske midtstopper gennemgår eftersigende det obligatoriske lægetjek i løbet af de kommende dage. 

Går transferen hen og bliver en realitet, får The Foxes en ordentlig sum penge mellem hænderne, men klubben vil ikke hente en erstatning. Det melder Sky Sports

Leicester er blevet kædet sammen med Burnleys James Tarkowski og Brightons Lewis Dunk, men Brendan Rodgers mener tilsyneladende ikke, at disse spillere er pengene værd, da de ventes at koste mere end £40 millioner. 

Rodgers vil i stedet rette blikket mod spillere, der allerede er på kontrakt i Leicester. Den nordirske manager skulle være klar til at give 22-årige Filip Benkovic chancen, da han imponerede på sit lejeophold hos Celtic i sidste sæson. 

Den tyskiske landsholdsspiller, Çağlar Söyüncü, skulle også have imponeret Rodgers til træning, og han kan ligeledes få chancen, hvis Maguire ender med at blive solgt. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED