AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2019 14:59
I skyggen af Ronaldo: Everton klar med stort bud på Juventus-angriber

Everton optrapper interessen for Moise Kean, og det er ikke helt umuligt, at et skifte kan blive til noget.


Når konkurrenterne hedder Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala og Mario Mandzukic er det ikke nemt at være en 19-årig angriber, der har brug for spilletid for at kunne udvikle sig.

Det har Moise Kean også måtte sande, og selvom det italienske stortalent har fået lov til at spille nogle minutter på førsteholdet, kan et klubskifte blive en realitet i løbet af de kommende uger.

I dag skriver både Gazzetta dello Sport og Calciomercato om, at Moise Kean kan være på vej væk fra Juventus, og en mulig destination kan blive engelske Everton.

Merseyside-klubben har gennem længere tid vist interesse for angriberen, men nu er Juventus ikke afvisende over for at sælge ham, hvis det rigtige bud lander i indbakken, og Everton er angiveligt klar til at betale €30 millioner for teenageren.

For at Moise Kean skal synes om et klubskifte vil han kræve at blive lovet frihed og en vigtig rolle, og det er ikke umuligt, at han kan få det hos Everton, hvor Dominic Calvert-Lewin lige nu er klubbens førstevalg i angrebet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED