AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2020 10:59
I fremskredne forhandlinger: Manchester City arbejder på endnu en stor handel

Manchester City er i forhandlinger med Kalidou Koulibaly, og klubben håber at kunne blive enig med Napoli om en pris.


Der arbejdes på at lave en handel af de helt store i Manchester City lige nu.

For ifølge transferjournalisten Nicoló Schira er den engelske storklub i fremskredne forhandlinger med Kalidou Koulibalys agent, Fali Ramadani.

Manchester City har gjort en kontrakt frem til sommeren 2025 klar til Napoli-stjernen, som kan se frem til at tjene i omegnen af 75 millioner kroner om året, hvis han skriver under på aftalen.

Men den største udfordring for Manchester City er fortsat at blive enig med Napoli om en pris for den senegalesiske midterforsvarer.

Napolis præsident, Aurelio De Laurentiis, kræver mindst 600 millioner kroner for at sælge Koulibaly, og selv for stenrige Manchester City er det en høj transfersum.

Faktisk vil det være ny transferrekord i Manchester City, hvis det ender med at blive salgsprisen for den store midterforsvarer, der gennem flere sæsoner har gjort det rigtig godt i italiensk fodbold.

Manchester City har allerede købt Nathan Aké til midterforsvaret denne sommer, men klubben har hele tiden jagtet to nye stoppere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED