AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2020 16:01
I fornem form: Amatør-spiller fra Liverpool løber 11 marathon på en måned

En amatør-spiller fra Liverpool har netop løbet sit 11. maraton på en måned. Det har han gjort i velgørenhedens navn.


Det er påkrævet, at Premier League-spillerne er i god form, men vi tør alligevel godt love, at ikke en af dem kan måle sig med amatør-klubben Burscoughs midtbanespiller Adam Dixon.

Dixon, der kommer fra Liverpool, har nemlig netop afsluttet sit 11. maraton i juli måned, hvilket han ikke blot har gjort for at være i form til næste sæson.

Det er i stedet en personlig udfordring såvel som et velgørenhedsprojekt, hvor Burscough-spilleren forsøger at samle ind til Aldey Hey Children's Hospital.

Indtil videre har Dixon indsamlet 2850 pund, hvilket trods alt er højere end hans mål på 2000 pund, men englænderen håber dog alligevel stadig på at nå højere op.

- Det har været en fed udfordring. Jeg troede altid på, at jeg ville kunne klare det, men det føles 10 gange bedre nu, hvor jeg har gjort det, lød det fra Dixon overfor Liverpool Echo, inden han videre forklarede om det større formål.

- Jeg besluttede mig for at lave en udfordring til mig selv, efter Great North Run-løbet blev aflyst, og der fandt jeg så på at kombinere det med at indsamle penge til noget, jeg mener er utrolig vigtigt. Det er fedt at se, at det oprindelige mål er overgået, men jeg håber stadig på at samle mere ind.

Dixon har i alt løbet lidt under 500 kilometer i juli måned.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED