AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:02:2023 09:56
I 11. time: PL-klub bød på Oliver Giroud

Premier League-klubben bød på den franske landsholdsangriber, melder Sky Sports.


Salomon Rondon, Nathan Broadhead, Tom Cannon, Niels Nkounkou, Sebastian Quirk, Tyler Onyango, Anthony Gordon og Joe Anderson var Evertons transferaktivitet i dette netop afsluttet vindue.

Dog var dette kun aktivitet i form af salg. For der kom ingen indkøb ind ad døren på Goodison Park, selvom man var på jagt efter flere spillere.

F.eks. fik man et bud accepteret på Kamaldeen Sulemana, men her valgte den tidligere Superliga-stjerne at skifte til Southampton i stedet.

Dog var man også på jagt efter en ny angriber, og her havde man øjnet Oliver Giroud.

Det oplyser Sky Sports i Italien. 

LÆS OGSÅ: Chelsea-transfer kan fortsat ske

Her kom The Toffees med et bud i de sene timer på den franske landsholdsangrier, som har kontraktudløb i sommeren 2023, hvor der dog allerede er forhandlinger i gang om at forlænge aftalen med AC Milan.

Merseyside-klubben tilbød i første omgang en løn på €3,5 millioner euro pr. sæson indtil slutningen af sæsonen, men Milan og spilleren afviste forsøget med det samme.

36-årige Giroud blev lovet en massiv lønforbedring fra næste sæson og frem, hvor han ville have tjent €8,4 millioner pr. sæson. De italienske mestre afviste henvendelsen uden overhovedet at indlede forhandlinger, da et salg var udelukket. 

Den tidligere Arsenal- og Chelsea-angriber har været afgørende for Milan, siden han kom til klubben, og i denne sæson har han bidraget til 16 mål i 26 kampe i alle turneringer.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE