AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2019 15:00
Hvis Wan-Bissaka glipper: United udser sig engelsk stortalent

Manchester United har udset sig et alternativ for Aaron Wan-Bissaka, men der er flere klubber, der er også jagter samme spiller.


Lige nu forsøger Manchester United ihærdigt at slå kløerne i Aaron Wan-Bissaka, men indtil videre er det ikke lykkedes for den engelske storklub at møde den pris, Crystal Palace vil have for højrebacken.

Det kan godt tyde på, at de to Premier League-klubber kan nå til enighed i løbet af den kommende tid, men hvis ikke det lykkes, har Manchester United udset sig et alternativ til den 21-årige forsvarsspiller.

Valget er ifølge Sky Sports faldet på Max Aarons, som i den forgangne sæson blev kåret til årets unge spiller i the Championship efter en forrygende sæson hos Norwich.

Den 19-årige højre back, der er fast inventar på det engelske U19-landshold, har dog flere bejlere end Manchester United. Således er Crystal Palace også interesseret, men London-klubben vil kun gøre mere ud af interessen, hvis Aaron Wan-Bissaka bliver solgt.

Derudover er både Tottenham og RB Leipzig også ude efter Max Aarons, som lige nu har udsigt til at være fast mand for Norwich i Premier League næste sæson.

Han har kontrakt med the Canaries til sommeren 2023.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED