Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:05:2020 18:57
Hvis rygterne taler sandt: Så vild bliver Uniteds startopstilling i næste sæson

Vi har taget et kig på, hvilke spillere Manchester United sættes i forbindelse med på et relativt pålideligt rygteplan.


Det er nærmest hver dag, at et nyt rygte opstår, som kæder en eller anden mere eller mindre kendt spiller til Manchester United, så det kan være svært at finde hoved og hale i.

Men nogle rygter er mere pålidelige og vedvarende end andre, og der er god grund til, at så mange historier om The Red Devils opstår.

Manchester United er en kæmpemæssig klub med en stor global fanbase, som altid drager mange læsere til,  men samtidigt opererer klubben også på en måde, som gør, at de sagtens kan have adskillige transfermål til hver position.

Aaron Wan-Bissaka skulle eksempelvis have været klubbens førsteprioritet til at forstærke højrebacken sidste sommer, men havde forhandlingerne med Crystal Palace vist sig umulige, skulle klubben have haft tre eller fire alternativer klar - som de måske også allerede var i forhandlinger med.

Så når flere pålidelige medier bekræfter, at Manchester United er på udkig efter en højrekant, en angriber, en midtbanespiller og måske en ny forsvarer, giver det måske meget god mening, at man pludseligt ser klubben blive kædet sammen med adskillige spillere til hver position.

Men nok om det. Vi har herunder taget et kig på nogle af de spillere, som er blevet rygtet til klubben af relativt pålidelige kilder.  Tvivler på, at Manchester United signer dem alle, men trods krisen skulle der fortsat være lagt op til mindst tre signings, så her får i gennemgangen.

 

Målmand: David de Gea

Der er ingen, der kommer til at købe David de Gea denne sommer, selvom der er rygter om, at Manchester United er åbne for et salg.

Det er de færreste storklubber, som har akut behov for en ny målmand, så spanieren forbliver efter alt at dømme i klubben.

 

Højreback: Aaron Wan-Bissaka

Var klubbens førsteprioritet sidste sommer og har brilleret særligt i defensiven, hvor han klart er blandt verdens bedste.

Bygger han på sit offensive spil, kan det blive rigtig godt.

 

Midterforsvarer: Victor Lindelöf

Der er et utal af rygter om Kalidou Koulibaly til Premier League og Manchester United i italiensk presse, men der virker ikke til at være hold i dem, medmindre Napoli pludseligt ser sig tvunget til at sælge meget billigere, end de har lagt op til.

Der er forlydender om, at Manchester United måske henter endnu en ung midterforsvarer, som kan konkurrere med Lindelöf om startpladsen ved siden af Harry Maguire, men umiddelbart ingen grund til at forvente massive signings på denne front.

Joe Rodon fra Swansea eller Ben White fra Brighton er gode bud fra pålidelige kilder som Football Insider og Manchester Evening News.

Der er i øvrigt også en god chance for, at Eric Bailly slår svenskeren ud af startelleveren.

 

Midterforsvarer: Harry Maguire

Du betaler ikke £80 millioner for en forsvarer for ikke at bruge ham. Han har i øvrigt også gjort det ret så godt.

 

Venstreback: Fodé Ballo-Toure

Den 23-årige franske Monaco-back skulle ses som en potentiel forstærkning eller konkurrent til Shaw og Williams på venstrebacken ifølge The Times.

Han er ikke nødvendigvis nogen garanteret starter, men han er offensivt anlagt og har lige den alder, som Ole Gunnar Solskjær sigter efter, når han laver nye signings.

 

Central midtbane: Scott McTominay

Kampen om startpladsen er tæt mellem Fred, Nemanja Matic og McTominay, og der er rygter om en mulig signing af en mere defensivt orienteret midtbanespiller.

Der har dog ikke været noget vedvarende, så det virker ikke til, at en ny defensiv midt står højt på listen over prioriteter.

 

Boks til Boks-midtbanespiller: Bruno Fernandes

Du kan ikke udelade portugiseren efter den vanvittige start på livet i Premier League, som han har fået.

 

Offensiv midtbanespiller: Jack Grealish

Du kan måske udelade Paul Pogba, som stadig rygtes væk, selvom det er svært at se ham blive solgt i det kommende transfervindue.

Grealish skulle dog være et transfermål uanset, men det er svært at se, hvordan man får plads til de to fra start på samme tid.

16-årige Jude Bellingham skulle være en anden midtbanespiller, som The Red Devils er "sikre" på at have vundet kampen om ifølge 90 Min.

 

Højre forward: Jadon Sancho

Undertegnede ville gerne have væddet sin førstefødte væk på, at denne transfer var sket, hvis ikke coronakrisen havde påvirket klubbernes økonomi.

Alle pålidelige kilder indikerede også, at den 20-årige Dortmund-stjerne havde kurs mod Old Trafford, men den virker lidt mere tvivlsom nu, hvor selv Manchester United kan have svært ved at betale op mod £120 millioner for en signing.

Manchester Evening News og London Evening Standard m.f. er dog stadig enige om, at Manchester United presser på for at signe ham, så intet er opgivet endnu.

 

Venstre forward: Marcus Rashford

Manchester United-profilen havde kurs mod +20 mål i en Premier League-sæson, før han blev skadet mod Wolves. Han kan stadig nå det, og han er selvfølgelig også fast starter næste sæson.

 

Angriber: Raul Jimenez

The Times skriver denne søndag, at Wolves er åbne for et salg af den 29-årige mexicaner, som Manchester United skulle have forhørt sig omkring muligheden for at signe. Prisen bliver nok afgørende på samme måde som med Jadon Sancho.

Ighalo, Dembele fra Lyon og Werner fra Leipzig skulle også alle være potentielle permanente forstærkninger til angriberposten, men Werner skulle foretrække Liverpool.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED