AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:07:2020 11:19
Hvis Leeds rykker op: Den tidligere storklub vil hente målfarlig Celtic-stjerne

Leeds kan få tilgang af en målfarlig angriber, såfremt de rykker op i Premier League.


Storklubben med mange skandinaviske fans, Leeds United, har efter sigende tænkt sig at byde på Celtic-angriberen Odsonne Edouard. Det skriver The Mirror.

Franskmanden er gennem en længere periode blevet kædet sammen med et skifte til Arsenal, men snakken er aldrig blevet konkretiseret.

Den skotske sæson blev afbrudt tidligere på året som følge af coronakrisen, men Edouard nåede alligevel at sætte 28 bolde ind i netmaskerne for The Bhoys.

Mål som Leeds måske kan få glæde af i den kommende sæson. Et eventuelt skifte er nemlig betinget af, at den stolte traditionsklub rykker op i Premier League.

I øjeblikket fører Leeds The Championship med 78 point efter 41 kampe, efter de i går vandt med 3-1 ude mod Blackburn. Der er seks point ned til Brentford, der i øjeblikket indtager tredjepladsen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED