Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2021 14:33
Hvis dette går galt: Chelsea vil hente Lukaku tilbage til Stamford Bridge

Romelu Lukaku har måske ikke spillet sin sidste kamp for Chelsea endnu.


Den belgiske Inter-angriber Romelu Lukaku skiftede som 17-årig til Chelsea fra barndomsklubben Anderlecht, hvor den store spids blev anset som en af verdens mest lovende talenter.

Dog slog Lukaku aldrig for alvor til på Stamford Bridge, hvilket havde meget at gøre med den knappe spilletid, som han blev givet af José Mourinho.

Siden har den nu 27-årige belgier udviklet sig til en af verdens bedste angribere, noget som særligt er sket i løbet af sine to år i italienske Inter.

Her har 'Big Rom' faktisk gjort det så godt, at Premier League-klubber igen er blevet interesserede i at hente spilleren til England, selvom han faktisk skuffede i sin tid i Manchester United.

Han fejlede også i Chelsea, men netop The Blues er faktisk interesserede i at give den nu færdigudviklede angriber en chance til.

Det italienske medie Calciomercato erfarer, at The Blues igen har fået øjnene op for Lukaku, som de ønsker at hente til Stamford Bridge, hvis ikke klubben lykkes med at lokke Erling Braut Håland i sommerens transfervindue.

Chelsea svingede sidste sommer guldkortet ved at hente offensiv-profiler som Timo Werner og Kai Havertz, men duoen har indtil videre skuffet fælt, hvorfor Chelsea kigger på løsninger til at forstærke sig oppe foran.

Romelu Lukaku har nettet 27 gange i 36 optrædener for Inter i denne sæson, mens Werner og Havertz samlet står noteret for 15 mål i 75 kampe.

Det skal dog siges, at tyskerne også står bag 18 assists.

Hop ind på vores Instagram-profil, hvor vi også opdaterer på transferrygter og meget mere:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE