AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:05:2022 17:19
Hvis Conte forlader Spurs: Tottenham har udset sig ny manager

Det kræver en klækkelig kompensation.


Graham Potters navn står angiveligt øverst på en liste over mulige træneremner hos Tottenham i det fald, at Antonio Conte skulle forlade klubben i slutningen af sæsonen.
 
Det skriver The Telegraph.
 
Ifølge avisen skal Tottenham af med 10 millioner pund, svarende til 87 millioner kroner, for at kunne købe manageren fri af sin nuværende kontrakt med Brighton.
 
Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy, var efter sigende klar til at betale 15 millioner pund for Potter sidste sommer, men den 46-årige manager ville blive i sin stilling på den engelske sydkyst.
 
Nu er summen dog skrumpet, i og med, at der er løbet et år af kontrakten i mellemtiden. 
 
Conte har endnu ikke villet bekræfte, om han også er at finde hos The Lilywhites i den kommende sæson, men en afklaring vil ske i slutningen af denne sæson. Her holder han nemlig samtaler med bestyrelsesformand Daniel Levy og sportsdirektør Fabio Paratici.
 
Den italienske manager er blevet sat i forbindelse med jobbet hos Paris Saint-Germain, hvor Mauricio Pochettino ventes at få sparket som følge af en skuffende Champions League-kampagne.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE