AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 12:43
Hvis Arsenal sælger en angriber: Arteta er klar til at signe tidl. United-profil

Le10Sport skriver, at Mikel Arteta har udset sig Memphis Depay som mulig erstatning for en af sine nuværende angribere.


Hvis Arsenal ender med at stå i en situation, hvor klubben har brug for at signe en angriber, så har Mikel Arteta en meget klar ide om, hvem det skal være; Memphis Depay fra Lyon.

Det skriver franske Le10Sport.

I skrivende stund er det usikkert, hvorvidt både Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette bliver hængende i klubben. Aubameyang har kontraktudløb i 2021, og hans franske angrebsmakker har i 2022.

Begge overvejer i øjeblikket deres fremtid i Arsenal, og forlænger Aubameyang ikke sin kontrakt snart, ventes han solgt denne sommer.

Kommer det så vidt, vil Arteta gerne signe Depay. Den tidligere Manchester United-spiller har angiveligt både de tekniske og personlighedsmæssige kvaliteter, som den spanske Arsenal-træner efterspørger.

Derudover er det heller ikke noget minus, at hollænderen også har kontraktudløb i 2021, hvilket burde påvirke hans pris.  Le10Sport skriver, at Depay selv er på udkig efter et skifte denne sommer, men Arsenal træder for alvor først ind i billedet, hvis Lacazette eller Aubameyang forlader klubben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED