Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2021 12:35
Hvad sker der? Tidligere PL-profil slår vejrmøller under CL-dækning

Micah Richards udfører pludselig vejrmøller under den engelske dækning af Champions League.


Det er muligt, at de danske TV-seere kan glæde sig over at have tidligere topspillere som Michael Laudrup og Preben Elkjær i studiet, når der er Champions League på programmet, men underholdningsværdien overgår næppe den engelske.

For her var den tidligere Premier League-spiller Micah Richards i studiet i forbindelse med onsdagens Champions League-kampe, og undervejs skulle han gengive tidligere jubelscener.

Det mundede ud i, at han kom ud på gulvet sammen med Jamie Carragher, hvor begge to først fik rystet kroppen godt igennem, inden Micah Richards senere diskede op med to vejrmøller, der skulle gøre op for en af englænderen gamle jubelscener med en baglæns salto.

Herunder kan du se klippet, hvor Carragher sågar tilbyder et købe Richards et nyt jakkesæt, hvis det gik i stykker under udførelsen af vejrmøllerne.

Selvom det i klippet kan virke som om, at Richards er en spasmager, siges den tidligere Manchester City- og Aston Villa-spiller også at være en kompetent ekspert.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED