AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 17:59
Hurtig som et lyn: Ny United-signing sammenlignes med Usain Bolt

Manchester United har fået et nyt våben i form af Daniel James’ hurtighed, der gør, at han sammenlignes med Usain Bolt.


I sidste uge blev det offentliggjort, at Manchester United har indgået en aftale med Swansea, og at Daniel James officielt set slutter sig til den engelske storklub i morgen, hvor det internationale transfervindue åbner.

Det er ikke en spiller, der har et stort og flot CV i ryggen, men den 21-årige waliser har nogle kvaliteter, der gør, at han måske kan blive et meget spændende bekendtskab i Premier League.

Først og fremmest er han nemlig hurtig. Rigtig, rigtig hurtig.

Den egenskab kan man komme langt med, og forud for landskampen mellem Ungarn og Wales havde den ungarske landstræner blandt andet fokus på Daniel James’ enorme hurtighed, og det førte til en sammenligning med verdens hurtigste mand gennem tiderne – Usain Bolt.

- I de seneste år husker jeg ikke en spiller, der gav mig den sensation – at være så hurtig som ham er virkelig utroligt, lød det blandt andet fra Marco Rossi på et pressemøde ifølge tribuna.com.

Manchester United kan bringe kantspilleren i aktion, når klubben i næste måned spiller de første træningskampe frem mod næste sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED