Hurtig igangsætning sikrer Liverpool tre point

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
11.11.2018 Kl. 13:59
Alisson tænkte hurtigt og var med sin igangsætning efter underkendt Fulham-mål med til at kickstarte Liverpools vej mod sejr.

Liverpool sikrede sig – i hvert fald midlertidigt – førstepladsen i Premier League-tabellen, da The Reds i søndagens tidlige kamp overvandt oprykkerne fra Fulham med cifrene 2-0 på Anfield.

Det var top mod bund, men selvom The Cottagers hang fint på i første halvleg, var det bundholdets lod at komme bagud på en uheldig situation.

For bedst som man troede, at Aleksandar Mitrovic havde bragt Fulham foran fem minutter før pausefløjt, men målet underkendt på en minimal offside-kendelse.

Alisson i Liverpool-målet var efterfølgende hurtig til at igangsætte spillet, og få sekunder efter at Fulham havde fået sit mål underkendt, stod der 1-0 til Liverpool efter en kontrascoring af Mohamed Salah.

Det var et hårdt slag for oprykkerne at gå til pause på, og i anden halvleg formåede Fulham ikke at rejse sig. Slet ikke efter, at Xherdan Shaqiri efter et flot indlæg af Robertson kunne udbygge føringen til 2-0 i 53. minut.

Fra da af lignede det mest, at The Reds også skulle score kampens tredje mål, men selvom det udeblev, kunne Liverpool fuldt fortjent gå sejrsrigt fra banen.