AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2019 09:28
Hughton: Van Dijk har samme niveau som Terry, Ferdinand og Campbell

Brighton-træner Chris Hughton mener sagtens, man kan sætte Virgil Van Dijk i samme kategori som en række af de største Premier League-forsvarere nogensinde.


Chris Hughton og Brighton har et fremragende midtstopperpar i form af Lewis Dunk og Shane Duffy,  men Seagulls-træneren erkender, at de to herrer kunne lære en ting eller to af Virgil Van Dijk, som har samme niveau som en række af de bedste Premier League-forsvarere gennem tiden.

Forud for Liverpools visit på Amex Stadium lørdag blev Hughton adspurgt, om han ville sætte den hollandske forsvarer i samme kategori som legender som John Terry, Sol Campbell og Rio Ferdinand.

- Er han en spiller med det niveau?  Selvfølgelig,  det er jeg slet ikke i tvivl om med de kvaliteter, han har,  lød svaret.

-  Dét, der kendetegner alle de største midterforsvarere, er, at de alle får det til at se nemt ud. Det gør Van Dijk også.

Brighton-bossen mener altså, at Van Dijk har et talent på størrelse med nogle af de største Premier League-forsvarere gennem tiden. Til gengæld har han ikke haft tiden til at sætte samme aftryk på Premier League-historien som Terry, Ferdinand og Campbell.

Hughton så dog gerne, at hans midtstopperpar tog ved lære af Virgil Van Dijk.

- Vi ved, hvilket niveau Van Dijk har, men vi har selv to enestående midterforsvarere, som er ligeså værdifulde for os, som han er for Liverpool. I øjeblikket er Van Dijk en god rollemodel. Han misser ingen kampe, er god i begge ender og er bare god hele vejen rundt, siger Hughton. 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED