AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
18:03:2017 20:54
Hughes: Chelsea bliver engelske mestre

Mark Hughes er sikker på, at Chelsea FC vinder det engelske mesterskab i denne sæson.


Stoke City var længe med i lørdagens kamp mod Chelsea, men måtte efter 87 minutter se det hele smuldre, da Gary Cahill scorede til 2-1 for gæsterne. Conte jublede, mens Stoke-chefen Mark Hughes kunne begrave ansigtet i hænderne. 

Efter kampen var Mark Hughes naturligvis skuffet og sendte desuden mesterskabet til Stamford Bridge og Chelsea FC - 10 spillerunder før tid:

- Vi er virkelig skuffede over, at vi ikke fik noget ud af den her kamp. Det var en lige kamp hele vejen igennem, hvor de fik muligheden til sidst, hvor vi selv gik efter at score. Vi ville afgøre kampen og de straffede den plads, det gav, siger Hughes og fastslår:
 
- Chelsea bliver mestre i denne sæson, og man kunne se på deres fejring efter kampen, at vi gjorde det svært for dem i dag. Vi spillede lige op med de kommende mestre i dag, siger Hughes ifølge BBC Sport.
 
Chelsea har 13 point ned til de nærmeste hold i Premier League. Et forspring, der kan blive til 10, når Tottenham og Manchester City spiller deres kampe i denne runde søndag.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED