AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 16:29
Huddersfield-anfører rygtes til Bundesligaen: Kan købes for £20 millioner

Schalke vil gerne have fingrene i Huddersfields anfører, men det vil ikke blive billigt for den tyske klub.


Christopher Schindler har sammen med Mathias ”Zanka” Jørgensen gennem halvandet år udgjort et fornuftigt midterforsvar i Huddersfield, men deres veje er på vej til at skilles.

Den danske landsholdsspiller skal væk fra Huddersfield, og det er heller ikke sikkert, at Christopher Schindler tager turen med ned i the Championship. Den tyske forsvarsspiller er et emne for Schalke 04, men den tyske klub kommer ikke til at kunne lave en billig handel.

Ifølge Kicker vil David Wagner gerne have Christopher Schindler med til Bundesliga-klubben, men Huddersfield kan kræve £20 millioner for midterforsvareren, da det er hans frikøbsklausul, der er trådt i kraft med nedrykningen til den næstbedste række.

Den 29-årige Huddersfield-anfører kommer dog næppe til at koste så mange penge, hvis Schalke 04 skal købe ham. Prisen kan meget vel ende med at blive omtrent halvdelen af frikøbsklausulen, hvis de to klubber kan blive enige.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED