Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2021 19:14
Howe forhandler om potentielt Premier League-comeback

Football Insider skriver, at Eddie Howe måske er på vej tilbage til livet som Premier League-træner.


Eddie Howe lignede næsten en sikker mand som ny Celtic-træner, men den forhenværende Bournemouth-manager skulle være kommet på andre tanker, for nu forhandler han med Crystal Palace.

Det skriver Football Insider.

En kilde fra The Eagles fortæller til mediet, at klubben i øjeblikket undersøger mulige alternativer til Premier Leagues ældste manager, Roy Hodgson, der nu er fyldt 73 og har kontraktudløb efter denne sæson.

Palace skulle være åbne for at prøve en ny mand på trænerposten, og Howe er en af kandidaterne, som nu er i snak med klubben om at overtage efter veteranen.

43-årige Howe skulle faktisk have indgået en verbal aftale med Celtic om at overtage klubben, men det tyder ikke ligefrem på, at englænderen har den helt rigtige mavefornemmelse over udsigten til at overtage den skotske storklub.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED