Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:06:2022 13:30
Howard Webb afslører: "Dem holder jeg med"

Den tidligere Premier League-dommer rygtes lørdag tilbage til Premier League i form af en stilling som dommerchef.


For tiden svirrer rygterne om, at Howard Webb vender tilbage til dommergerningen i form af rollen som dommerchef for Premier League.

Det er dog endnu ikke noget, der er blevet bekræftet, men Webb, der i sin tid blev beskyldt for at holde med Manchester United - og i januar 2011 blev den tidligere Liverpool-spiller sågar idømt en bøde på 10.000 pund, fordi han havde lagt et billede ud på det sociale medie, Twitter, hvor den tidligere Premier League-dommer var blevet photoshoppet ind i en United-trøje - ventes tilbage i rollen inden længe.

Den tidligere Premier League-dommer har i en selvbiografi afsløret, hvem han i virkeligheden holder med.

Og det er League One-klubben Rotherham.

- Lad os få noget på det rene - for en gangs skyld. I modsætning til, hvad du måske har set på internettet, så har jeg aldrig delt en seng med Sir Alex Ferguson. Der findes ingen statue af mig foran Old Trafford. Mine børn er ikke døbt Rio, Wayne eller Cristiano Ronaldo. Der er ikke nogen rød djævel tatoveret på min venstre balle. Den eneste form for United, som jeg nogensinde har holdt med - hånden på hjertet - er Rotherham. Og det er sandheden, og intet mindre end sandheden, skriver Webb i sin selvbiografi 'The Man in the Middle'.
 
Webb besidder lige nu en lignende stilling i den bedste, amerikanske række, MLS, og derfor skal der, ifølge The Telegraph, udarbejdes en plan for, hvordan englænderen kan indfases i den nye rolle i stedet for Mike Riley, der denne lørdag annoncerede sit stop for PGMOL, som sammenslutning for de professionelle dommere i England forkortes.
 
Howard Webb dømte i Premier League i 11 år, hvor det blev til i alt 296 kampe. Han blev ligeledes udpeget til at skulle dømme VM-finalen i 2010.
 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE