AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2019 11:16
Hovedet på blokken: Her er vores 10 "modige" transferforudsigelser

Vi har forsøgt at komme med vores bud på 10 store handler, som vi tror på, kan overraske alt og alle denne sommer.


1. Christian Eriksen til Real Madrid

Danskeren tog endeligt bladet fra munden sidste uge og fortalte, at han ønsker at forlade Tottenham -  og udtalte i samme ombæring, at en klub som Real Madrid ville være et skridt op i karrieren.

Meget tyder på, at Real Madrid har interesse i den danske stjerne,  men at Los Blancos allerhelst ville hente Paul Pogba.  Vi tror til gengæld ikke på, at franskmanden får lov at forlade Manchester United,  og så må Real Madrid nøjes med andetvalget -  Eriksen.

Det store spørgsmål er så,  hvor meget på tværs Daniel Levy har tænkt sig at være.

2. Giovani Lo Celso til Tottenham

Eriksen ønsker som bekendt at forlade klubben,  så det ville være dumt andet end at kigge efter en potentiel afløser.

BBC kunne allerede forrige uge berette, at klubben havde budt på den 23-årige argentiner Lo Celso,  men at Real Betis havde afvist det.

La Liga-klubben skal dele en stor del af salgssummen med Lo Celsos tidligere klub,  Paris Saint-Germain,  så Real Betis forsøger selvfølgelig at presse citronen mest muligt.

3. Bruno Fernandes til Manchester United

Ingen midtbanespiller har scoret flere mål end Bruno Fernandes i den forgangne sæson,  så selvfølgelig er den portugisiske midtbanespiller en ombejlet mand.

Først skulle han til City, så skulle han til United, så blandede Liverpool sig angiveligt,  og sidst, men ikke mindst,  bød Spurs sig også til  -  i hvert fald hvis man skal tro rygterne.

Måske er det undertegnedes United-hjerte, der taler,  men en række relativt pålidelige journalister har efterhånden skrevet,  at han mest noget nær garanti er på vej til den røde del af Manchester.

4. Rodri til Manchester City

Den 22-årige spanske Atletico Madrid-spiller har længe været rygtet til Manchester City,  og denne her signing giver bare så meget mening, at vi har svært ved ikke at se det ske.

Han er den naturlige arvtager til Fernandinho,  og hans frikøbsklausul på €70 millioner er et greb i lommen for de nykronede engelske mestre.  Desuden forsøgte Manchester City ihærdigt at hente en defensiv midtbanespiller sidste sommer i form af både Jorginho og Fred - uden succes.

Fernandinho er ikke blevet yngre,  så mon ikke, at Pep Guardiola og City-ledelsen går all in på ham -  og så kan Manchester United ifølge rygterne blande sig nok så meget,  for det sportslige projekt i City ser i skrivende stund noget mere tillokkende ud.

5. Thomas Meunier til Arsenal

Vi tror på, at Manchester United ender med at hente Aaron Wan-Bissaka,  og det er vi så forholdsvis sikre på, at vi ikke engang gider at nævne den engelske højreback på denne liste.

Det betyder til gengæld også, at Thomas Meunier ikke får sit ønskede skifte til The Red Devils,  men heldigvis for den belgiske landsholdsspiller skulle Arsenal også være interesseret.

Flere kilder har berettet, at Unai Emery har været i kontakt med sin tidligere spiller fra PSG,  og meget tyder også på, at Meunier er til salg for omtrent £20 millioner -  hvilket The Gunners formentligt godt kan svinge sig op på.

6. Philippe Coutinho til Chelsea

Dette skifte ville selvfølgelig afhænge af,  hvorvidt Chelsea faktisk kan hente nogen denne sommer på grund af klubbens transferkarantæne og appelsag.

Men hvis vi forestiller os, at The Blues får chancen,  så virker Philippe Coutinho som et attraktivt alternativ til Eden Hazard.

Brasilianeren kan spille på venstrekanten, hvor Hazard har efterladt et hul,  men han kan også dække ind i venstre side af en midtbane-trio,  hvor skadede Loftus-Cheek imponerede mod slutningen af sæsonen.

7. Nicolas Pepe til Liverpool

Liverpool Echo afviser godt nok, at den ivorianske winger skulle være et transfermål for The Reds denne sommer,  men vi ved, at Liverpool er gode til at holde kortene tæt på kroppen.

Der var heller ingen, der har fået insiderinformationer om Fabinhos skifte sidste sommer,  før han pludseligt blev præsenteret,  så selvom Liverpool Echo,  der anses for pålidelige,  ikke kender til interessen i Nicolas Pepe,  kan den meget vel være reel alligevel.

En række nogenlunde pålidelige franske medier har i hvert fald berettet, at Liverpool skulle have budt på Pepe.

8. Alexis Sanchez til Atletico Madrid

Samtlige Manchester United-fans ville formentligt kaste armene i vejret, hvis dette viste sig at holde stik,  men de seneste rygter fra chilenerens hjemland antyder,  Sanchez selv ønsker at forlade Old Trafford denne sommer -  og at Atletico Madrid skulle være interesseret.

Det ville være noget af et gamble for den spanske hovedstadsklub,  men man står og mangler en erstatning for Antoine Griezmann,  og på mange måder er Sanchez en spiller,  som passer fint til Diego Simeones spillestil.

Meget kan man sige om Sanchez' tid i Manchester United,  men slid og hårdt arbejde er stadig en del af hans spillestil,  og Atletico Madrid kunne formentligt også tilbyde ham en fornuftig løn.

9. Ben Chilwell til Chelsea

Igen kræver det selvfølgelig, at Chelsea faktisk får chancen for at hente spillere denne sommer,  men ellers ville denne transfer give god mening for The Blues.

Marcos Alonso rygtes væk,  og Emerson Palmieri rygtes med Maurizio Sarri til Juventus.  De ryger nok næppe begge, men skiftede den ene,  ville Chelsea have brug for en erstatning,  og hvem bedre end Chilwell?

Den engelske landsholdsspiler har for alvor gjort sig bemærket sidste sæson som én af de bedste i Premier League,  og efter Gary Cahills exit denne sommer kunne The Blues med fordel bruge en ny brite i defensiven.

10. Matthijs De Ligt til Manchester United

Den her er virkelig modig, men hør lige her;  Efter Nations League-finalen udtalte den unge hollænder, at han ville foretrække et skifte til en klub,  hvor han var sikret fast spilletid.

Det ville han ikke være i Liverpool, Juventus, Paris Saint-Germain eller Barcelona,  mens han med noget nær sikkerhed ville stryge direkte ind i startopstillingen hos Manchester United.

Der har også været forlydender i Holland om, at han synes, det har en vis appel at skulle forsøge at hjælpe De Røde Djævle ud af deres spillemæssige grøft.

Derudover kan Manchester United også tilbyde ham flere penge eller ligeså mange som samtlige de andre omtalte klubber,  så vi anser dem stadig som et wildcard til at få ham.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED