AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2019 19:09
Hovedet på blokken: Disse syv transfers kommer i hus inden Deadline Day

Vi har her sat navn på syv transfers, som vi stadig tror på ender med at finde sted inden transfervinduet lukker og slukker.


Vi ville så gerne inkludere Chelsea, Liverpool og Manchester City, men der finder næppe meget sted på Stamford Bridge grundet transferkarantænen, og de pålidelige rygter om Liverpool og Manchester City er alt, alt for få til, at vi tør skyde på nogle navne.

Ryan Sessegnon fra Fulham til Tottenham

Danny Rose har fået lov at forlade Tottenham denne sommer, og alt tyder på, at klubben er ved at hente Fulham-talentet som erstatning.

Nogle kilder såsom Football Insider er endda gået så langt som til at påstå, at et lægetjek skulle være planlagt til på tirsdag i den kommende uge.

Allerede sidste sommer var Tottenham sat i forbindelse med ham, og rygterne har varet ved.  Der er ikke så meget røg uden en ild, og signingen ville give mening ift. situationen med Danny Rose.

Dani Ceballos fra Real Madrid til Arsenal på lejeaftale

Arsenal er så godt som sikret signingen af William Saliba, tyder alt på, men den unge forsvarer kan snart få følgeskab af yderligere to signings.

Den spanske midtbanespiller Dani Ceballos er den ene. Sky Sports kunne så sent som fredag aften berette, at man internt i klubben var forholdsvis sikre på en lejeaftale.

Ceballos og Real Madrid ønsker ikke andet end et midlertidigt ophold, og Arsenal skulle være den eneste klub, som er interesseret i blot at leje den 22-årige spanier.

Harry Maguire fra Leicester til Manchester United

Det er lidt svært at vurdere, hvor situationen står i øjeblikket.

Manchester United har budt to gange, og der er ingen tvivl om, at interessen er ganske reel. Desværre for De Røde Djævle er Leicester ikke tvunget til at sælge, og de holder stædigt fast i sin salgspris af omkring £80 millioner.

Maguire ønsker selv skiftet og skulle angiveligt være ved at blive utålmodig. Vi tror fortsat på, at denne transfer kommer til at ske, men det er spørgsmål om, hvornår Manchester United finder den rette sum penge frem i stedet for at komme med for lave bud.

Leicester har gjort deres position klokkeklar.

Giovano Lo Celso fra Real Betis til Tottenham

Fra transfervinduets første dag var Tottenham sat i forbindelse med den argentinske midtbanespiller, og BBC har tidligere rapportere, at Spurs havde budt £53 millioner.

Det var en kende under Real Betis' valuering, men seneste nye fra Spanien er, at Tottenham nu har hævet sit bud til omkring £60 millioner - hvilket burde være nok til at skubbe handlen det sidste stykke over stregen.

Det kan måske vare lidt endnu, da La Liga-klubben forsøger at hente en erstatning i form af Nabil Fekir, og Lo Celso bliver næppe præsenteret i Tottenham, før hans afløser er på plads.

Idrissa Gueye til Paris Saint-Germain

PSG ville have ham i vintertransfervinduet, og PSG ønsker fortsat at hente midtbaneprofilen. Gueye ønsker også selv skiftet, men man kan ikke bebrejde Everton for at ønske fuld valuta for pengene.

The Toffees kræver angiveligt tæt på €40 millioner for den defensive midtbanespiller, og L'Equipe skriver, at Paris Saint-Germain snart kommer med et bud, som er meget, meget tæt på den værdisætning.

Kontrakten med Gueye skulle allerede være på plads, så det er umiddelbart blot forhandlingerne mellem de to klubber, som mangler.

Bruno Fernandes fra Sporting Lissabon til Manchester United

Det er måske ønsketænkning fra skribentens side, men vi håber og tror fortsat på, at den målfarlige midtbanespiller ender på Old Trafford.

Det har været en stor historie i Portugal længe, men de engelske medier har nu også bekræftet, at Manchester United er interesseret.

Der var lidt tvivl om, hvorvidt Ole Gunnar Solskjær var efter Sean Longstaff frem for Fernandes. Det var sikkert rigtigt, men alt tyder på, at den nye mand i spidsen for The Magpies, Steve Bruce, ønsker at beholde den 21-årige midtbanespiller.

Dermed burde Bruno Fernandes ligge lige til højrebenet, og vi vælger at tro på de tvivlsomme rygter om, at et gennembrud i forhandlingerne med Sporting Lissabon kan finde sted allerede næste uge.

Kieran Tierney fra Celtic til Arsenal

Arsenal har budt to gange, men hidtil har Celtic ikke være tilfredse med den betalingsstruktur, som The Gunners har foreslået.

Her er dog tale om detaljer, og ligesom det tog tid at forhandle Aaron Wan-Bissaka på plads for Manchester United, er det samme tilfælde gældende for Arsenal her.

Det er relativt få millioner, som angiveligt skiller de to klubber fra en handel, så vi er ret sikre på, at den falder på plads inden alt for længe.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED