AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2022 16:48
Hollandsk VM-profil om Chelsea-rygte: "Det er et kompliment"

Denzel Dumfries ser det som et kompliment, at han er blevet sat i forbindelse med Chelsea.


To assists og en scoring.

Det var udbyttet for Denzel Dumfries i lørdagens 1/8-finale mod USA ved VM, og efterfølgende blev den hollandske wingback spurgt ind til rygterne om sin fremtid på klubplan.

Her er han blandt andet blevet sat i forbindelse med Chelsea, og det er noget, som han ser som et kompliment.

- Selvfølgelig er det et kompliment, men når man tager Inter-trøjen på, er det også et stort kompliment, sagde han til The Athletic.

- Jeg er fokuseret på landsholdet, og jeg spiller for en rigtig, rigtig smuk klub i Italien. Jeg er stolt af, at jeg kan spille for Inter, så jeg er ikke fokuseret på andet end landsholdet og Inter.

Dumfries kom til Inter i sommeren 2021, men han er ikke blevet nogen kæmpe succes i klubben, og han er flere gange blevet rygtet væk.

Chelsea er nu blevet nævnt som en bejler, da det er velkendt, at The Blues jagter mere bredde på positionen som højre wingback.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE