AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 08:30
Hollandsk fodboldekspert: Ajax-profil vil til Spurs eller United

Donny van de Beek ønsker et skifte til en af de to Premier League-klubber, påstår den hollandske fodboldekspert Marcel van der Kraan.


Ajax-mandskabet, som har taget alt og alle med storm denne sæson, risikerer at blive amputeret stort forud for den næste sæson.  

Stribevis af klubbens stjerner er rygtet væk,  og Donny van de Beek er ingen undtagelse.  Og den 22-årige offensive midtbanespiller ønsker også selv et skifte til Premier League - og dét helst til enten Manchester United eller Tottenham, påstår Marcel van der Kraan.

- Van de Beek har øjnene rettet mod Premier League. Han er en ægte Premier League-spiller med sin Ajax-uddannelse, og han kan spille mange positioner på midtbanen, siger van der Kraan til Talksport.

- Han ønsker et skifte til enten Manchester United eller Spurs, og hans agent fortæller mig, at skulle det ske,  ville spilleren være overlykkelig

Den hollandske landsholdsspiller har scoret 17 mål og lavet 13 assists denne sæson, men hidtil har det kun været Tottenham og Arsenal,  der har været sat i forbindelse med ham i dette transfervindue.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED