AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2018 00:54
Hollandsk avis: PSG snyder Manchester City for Ajax-profil

Manchester City har længe håbet på at købe Frenkie de Jong, men nu ser det ud til, at Paris Saint-Germain har sikret sig den hollandske landsholdsspiller.


Gennem de seneste måneder har det tydet på, at Manchester City ville løbe med Frenkie de Jongs underskrift for næsen af Barcelona. Det har Goal flere gange skrevet om, men nu ser det ud til, at en tredje klub har meldt sig ind i kampen og sågar snydt Manchester City.

Det er den hollandske avis, De Telegraaf, som kan fortælle, at Paris Saint-Germain for nylig havde sendt en delegation til Amsterdam for at få en aftale på plads med Ajax. Avisen har et billede, hvor PSG-repræsentanterne var i samtale med Frenkie de Jongs agent.

De Telegraaf kan fortælle, at Ajax og Paris Saint-Germain angiveligt er enige om pris på 560 millioner kroner. Ajax’ sportsdirektør, Marc Overmars, har angiveligt bekræftet besøget fra Paris Saint-Germain, men han har samtidig udtalt, at der ikke er blevet indgået en endelig aftale.

Det ville dog samtidig også være underligt, hvis Marc Overmars ville bekræfte, at der var lavet en aftale, da der stadig er lang tid til sommer, hvor handlen forventes at blive en realitet.

Frenkie de Jong har angiveligt foretrukket et skifte til Paris over Manchester, og samtidig kan Manchester City have trukket sig ud af forhandlingerne, da klubben i øjeblikket undersøges af UEFA.

Pep Guardiola og Manchester City kan nu blive nødsaget til at se sig om efter en ny spiller, der på længere sigt skal erstatte Fernandinho på den defensive midtbane.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED