AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 10:27
Holdkammerat: Få hold har råd til Schmeichel

Marc Albrighton er overbevist om, at flere storklubber vil være efter Kasper Schmeichel, men det er få af dem, der vil have råd til ham.


Leicester har kun vundet siden Craig Shakespeare har stået i spidsen for The Foxes, og det kan han bl.a. takke Kasper Schmeichel for.

Danskeren har stået fantastisk og har også fået stor ros i den engelske presse - især efter de to straffespark mod Sevilla, som han reddede. 

I weekenden diskede Kasper Schmeichel igen op med flere gode redninger, og holdkammerater, Marc Albrighton, er overbevist om, at Kasper Schmeichel vil være i søgelyset hos flere storklubber til sommer. 

- I de to kampe mod Sevilla var han afgørende for os, og i kampen mod West Ham havde han et par redninger, hvor jeg ikke troede, det var muligt, siger Albrighton til Daily Mirror.

- Kasper har været en mur i målet. Han bliver anset som en af de bedste målmænd i Europa, og han fortjener ros. Flere klubber vil formentlig være ude efter ham, men det er få af dem, der vil have råd til ham.

Kasper Schmeichel er inden for de seneste par måneder blevet rygtet til klubber som Everton, Liverpool og Manchester United.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED