Højdepunkter: Rashford afgjorde North-West Derby

Af Gustav Tornby
10.03.2018 Kl. 17:13
To mål af Marcus Rashford gav Manchester United sejren i opgør nummer 200 mellem Manchester United og Liverpool.
Manchester United hentede lørdag eftermiddag en sejr på 2-1 over de evige ærkerivaler fra Liverpool. Her var der tale om et opgør, hvor begge hold havde en halvleg hver. Manchester United var bare bedre til at udnytte deres.

For med to scoringer af Marcus Rashford i første halvleg kunne United gå til pause med en føring på 2-0. De to scoringer kom begge med stor indflydelse fra Romelu Lukaku, der begge gange to sig af lange bolde.

Den første blev headet direkte videre til Rashford, der senere kunne knalde bolden i mål efter 14 minutters spil. Bare ti minutter efter var den gal igen i Liverpool-forsvaret, hvor Lukaku denne gang spillede bolden videre til Mata i feltet. Han mistede den dog, men bolden landede for fødderne af Rashford, der endnu engang sendte bolden i mål til stor jubel.

I anden halveg kom Liverpool meget bedre ind i kampen, men det var en stor tilfældighed, der betød, at gæsterne på Old Trafford kom tilbage. For et indlæg fra venstresiden endte med, at Uniteds midterforsvarer Bailly lavede et komisk forsøg på at cleare eller tæmme bolden.

For i stedet for at redde situationen, så røg bolden ind mellem benene på ham og ind over sin egen målstreg. Det gav en smule blod på tanden for Liverpool, men det blev ikke til flere mål i kampen.

Sejren betyder for Manchester United, at de nu er andenpladsen med fem point ned til Liverpool på tredjepladsen. Dog er der 13 point op til Manchester City, der endnu mangler at spille en kamp i denne runde.

I næste runde skal United møde Swansea på hjemmebane, mens Liverpool skal stå overfor Watford hjemme.