Højdepunkter: Liverpool udspillede danskerklubben Southampton

Af Morten Bruun Jørgensen
23.09.2018 Kl. 12:34
Liverpool havde absolut ingen problemer med at besejre Southampton på Anfield lørdag eftermiddag.

Der er fortsat ingen slinger i valsen hos Liverpool, som har maksimumpoint i Premier League efter sæsonens første seks kampe.

Den seneste sejr kom i hus på hjemmebane lørdag eftermiddag, hvor Pierre-Emile Højbjerg og Jannik Vestergaard sammen med Southampton var taget til Merseyside for at spille mod the Reds.

Kampen var dog allerede afgjort efter første halvleg, hvor et selvmål fra Wesley Hoedt og mål fra Joel Matip og Mohamed Salah havde givet Liverpool en pauseføring på 3-0.

Efter pausen kørte Liverpool sejren sikkert i land, mens de to danskere på Southamptons hold spillede alle 90 minutter.