AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2020 12:34
Højbjerg står foran stort skifte: Tottenham regner med at købe ham

Tottenham har en forventning om, at klubben køber Pierre-Emile Højbjerg i det kommende transfervindue.


Pierre-Emile Højbjerg vil ikke forlænge sin kontrakt med Southampton, og det trækker i den grad op til et skifte for den danske landsholdsspiller.

Og hvis man skal tro the Telegraph, som normalt har en ganske god troværdighed, regner Tottenham med at købe Højbjerg i det kommende transfervindue, hvis altså klubben kan indkassere transferkroner ved at sælge nogle af de nuværende spillere i truppen.

Den engelske avis rapporterer, at Højbjerg er tæt på toppen af José Mourinhos ønskeliste, idet Tottenham-manageren ønsker at forstærke sig på den centrale midtbane.

Gennem en række måneder er danskeren efterhånden blevet sat i forbindelse med Tottenham, og det siges, at han foretrækker London-klubben over andre interesserede mandskaber.

For nylig er Højbjerg også blevet frataget anførerbindet i Southampton som en konsekvens af, at han ikke vil forlænge kontrakten med the Saints, hvor han har ét år tilbage af sin aftale.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED