AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:07:2020 17:53
Højbjerg som fremtidig mester? - City er klar til at byde på danskeren

Pierre-Emile Højbjerg bliver nu tilbudt chancen for at skifte til Manchester City, skriver Duncan Castles for The Daily Record.


Pierre-Emile Højbjerg kan vælge og vrage mellem både Tottenham og nu også Manchester City, efter Pep Guardiola skulle være klar til at tage kampen om den 24-årige danskers signatur op med José Mourinho.

Det skriver journalisten Duncan Castles for The Daily Record denne fredag aften.

Højbjerg har kontraktudløb med Southampton i 2021, og manager Ralph Hasenhüttl har erkendt, at The Saints ikke kan klare at miste den danske landsholdsspiller på en fri transfer næste sommer.

Med andre ord ventes Højbjerg solgt, medmindre han forlænger, hvilket intet indikerer i øjeblikket. Danskeren har skiftet agent indenfor det seneste halve år, så han nu er repræsenteret af superagenten Pini Zahavi.

Han har ligeledes udtalt, at han ønsker at tage skridtet op, spille på højeste niveau og vinde titler. En drøm, han kan realisere hos både Tottenham og Manchester City - men særligt sidstnævnte.

The Cityzens vente at spendere stort for at lukke hullet til Liverpool næste sæson, og Pep Guardiola skulle se danskeren som et potentielt røverkøb. De har også en fælles fortid sammen.

Den catalanske træner forfremmede den dengang 17-årige Højbjerg til førsteholdet i Bayern München, kort efter at han havde overtaget roret i den tyske storklub.

Og med David Silva på vej væk og Fernandinhos bedste år bag sig er Guardiola klar til at forstærke sin midtbane med den danske midtbanespiller, som står noteret for flest bolderobringer i denne Premier League-sæson.

Tottenham og José Mourinho skulle også have Højbjerg som sin absolutte førsteprioritet, når midtbanen skal forstærkes i sommertransfervinduet, men konkurrencen er i den grad spidset til nu. Der har også været meldinger om, at Everton skulle være klar med et bud, ligesom Ajax også lurer på chancen.

Duncan Castles, der har skrevet artiklen, arbejder freelance for medier som Daily Record og The Times. Han er også medvært på The Transfer Window Podcast. Han er hit and miss, men bestemt ikke uden kilder, så dette er ikke nødvendigvis en rapport, man bare kan affeje.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED